Προσφέρουμε τη πιο πλήρη και οικονομική λύση…

μόνο με 4,96€/μήνα*

Γιατί να βάλω GPS Tracker;

 Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη το τελευταίο 3μηνο του 2021 για λογαριασμό της confused.com, μιας ψηφιακής πλατφόρμας σύγκρισης ασφαλιστικών υπηρεσιών που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, καταγράφηκαν στοιχεία από 34 Ευρωπαϊκές χώρες για τις χρονιές 2011 ως και 2019. Από την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων η Ελλάδα κατετάγη 5η στον πίνακα με τις περισσότερες κλοπές ανά 100.000 κατοίκους ανά χρόνο. Συγκεκριμένα η χώρα μας έχει ετήσιο μέσο όρο 255 κλοπών οχημάτων ανά έτος στους 100.000, που μεταφράζεται σε 76 κλοπές ημερησίως ή 3 κλοπές οχημάτων ανά ώρα στον συνολικό πληθυσμό.


Όσοι πελάτες μας έπεσαν θύματα κλοπής, κατάφεραν να ανακτήσουν τα οχήματά τους. Αυξήστε και εσείς τις πιθανότητές σας.


ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ:

Τοποθετούμε μία συσκευή γεωεντοπισμού (gps tracker) στο ΠΟΔΗΛΑΤΟ ή στο ΣΚΟΥΤΕΡ σας (επιμελώς κρυμμένη) η οποία παίρνει ρεύμα απο την μπαταρια του οχήματος, η οποία ενημερώνει συνεχώς τη πλατφόρμα διαχείρισης με δεδομένα όπως τοποθεσία οχήματος, ταχύτητα, στάσεις, ρυμούλκηση, στάθμη μπαταρίας, μετακίνηση (κ.α.). Μέσω του υπολογιστή σας ή των εφαρμογών για Android & iOS είστε διαρκώς σε επικοινωνία με τη πλατφόρμα διαχείρισης οπότε ενημερώνεστε για οποιαδήποτε αλλαγή κατάστασης από τα παραπάνω.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΜΒΕΛΕΙΑ:

Διασφαλίζουμε την αδιάληπτη λειτουργία των συστημάτων με κάρτα SIM παγκόσμιας λήψης και εναλλαγή δικτύων κινητής τηλεφωνίας βάσει καλύτερης στάθμης σήματος και όχι βάσει χαμηλότερου κόστους!

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

Η πλατφόρμα διαχείρισης παρέχει απεριόριστες δυνατότητες και πανεύκολη εμφάνιση αισθητήρων, κατάστασης, τοποθεσίας και ειδοποιήσεων σε πραγματικό χρόνο μέσω οποιουδήποτε υπολογιστή χρησιμοποιώντας μόνο τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ iOS & ANDROID

Μέσω της εφαρμογής στο κινητό σας μπορείτε εύκολα να λαμβάνετε όλα τα συμβάντα και τις ειδοποιήσεις από τα οχήματα σας, να βλέπετε τα οχήματα σας πάνω σε χάρτη της αρεσκείας σας, να επικοινωνείτε με τους οδηγούς και να ανατρέχετε εύκολα στο ιστορικό συμβάντων και διαδρομών.

* πλεον το κοστος της συσκευης & εγκαταστασης γεωεντοπισμού (gps tracker)